En varmepude er god til smertelindring

Brug en varmepude som smertelindring

Det er blevet meget moderne at dyrke meget motion og generelt have en sund hverdag. Derfor går folk til spinning, går i fitnesscenter, løber masser af ture og lignende. Dette fører dog desværre ofte til, at nogle folk ender med at få skader eller lignende. Det kan være rigtig irriterende, hvis man lige var kommet ind i en god stime. Læs med her og lær meget mere om, hvordan man hurtigt kan komme af med eventuelle skader

Sådan slipper du af med mindre skader

Danskerne bliver som sagt mere og mere sundhedsorienterede. Vi dyrker rigtig meget motion i forskellige former. Nogle kan godt lide at løbe en tur i den friske natur, andre kan lide at træne i fitnesscenter og nogle helt tredje foretrækker måske blot at træne derhjemme. Ligemeget hvilken træningsform man benytter sig af, kan det være rigtig irriterende, hvis man pludselig bliver skadet. Især hvis man lige er kommet ind i en god stime med og god træning. 

Dette kan heldigvis løses på flere forskellige måder, hvis skaden ikke er alt for slem. Man kan fx bruge lokal varme som en smertelindring. Dette kan gøres ved at påføre lokal varme direkte på det sted, hvor man har ondt. Man kan tilføre lokal varme på flere forskellige måder. En af de nemmeste er at købe en varmepude, og bruge den som varmen. Det kan være en meget effektiv metode til smertelindring, men der er nogle ting man skal være opmærksom på.

Slip af med træningsskader med en varmepude

Sådan bruger du din varmepude korrekt

Der er nogle ting, man skal huske og tage højde for, når man bruger en varmepude. 

3 vigtige ting, som man skal være opmærksom på ved brug af en varmepude: 

  • Den må ikke krølles eller foldes under brug
  • Ledningen må ikke krølles eller komme i klemme
  • Den må ikke tildækkes uden opsyn

 

Først og fremmest må varmepuden ikke krølles eller foldes, når den bliver brugt. Det kan nemlig medføre en brandfarlig situation, hvis trådene kommer i kontakt med hinanden. Hvis dette skulle ske vil puden kortslutte, for at sikre brugeren. Derudover må ledningen heller ikke krølles eller komme i klemme, da dette igen kan medføre en brandfarlig situation. Til sidst må man ikke tildække sin varmepude uden opsyn. Den bliver meget varm og kan derfor ende med at antænde ild i det overdækkende tæppe eller lignende. 

En sidste ting man altid skal huske er, at varmepuden lige skal køle ned i mindst 15 minutter, før man pakker den væk.