Skab et grønt arbejdsmiljø med en mosvæg

Øg arbejdstrivslen med en mosvæg

Det er meget vigtigt, at alle trives på en arbejdsplads. Der er nemlig forskellige undersøgelser, der viser at folk arbejder langsommere og har flere sygdage, hvis de ikke trives på deres arbejdsplads. Medarbejderne på en arbejdsplads er nemlig rigtig vigtige for en virksomhed og en stor del af den eventuelle succes. Man kan forbedre arbejdsmiljøet på flere forskellige måder. Man kan fx vælge at sætte en mosvæg eller flere op. Læs med her og lær mere om hvorfor mosvægge er gode for arbejdsmiljøet

Hvad skyldes en dårlig trivsel på arbejdspladsen?

Der er mange arbejdspladser, der har problemer med et dårligt arbejdsmiljø. Det dårlige arbejdsmiljø skyldes ofte en dårlig ledelse. Det kan være rigtig svært at holde motivationen oppe, hvis man har en dårlig leder. En undersøgelse viser, at omkring halvdelen af alle medarbejder som ikke trives på arbejdspladsen mener, at det skyldes ledelsen. Derudover kan det også skyldes, at medarbejderne enten har for lidt eller for meget at se til. 

Den dårlige trivsel kan også tydeligt ses på nogle forskellige undersøgelser. Undersøgelser viser nemlig, at det kan påvirke antallet af sygedage markant. Det fremgår af undersøgelsen, at 85% af de medarbejderne, som trives på arbejder har mindre end 5 sygedage årligt. Den samme undersøgelse viser, at hver fjerde medarbejder, derimod ikke trives, har haft mere end 15 sygedage det seneste år.

Det er altså meget vigtigt at sørge for en god trivsel på arbejdspladsen. Det skyldes, at en dårlig trivsel kan føre til et øget antal sygedage. En dårlig trivsel kan altså godt gå hen og blive dyrt for en virksomhed, da de fortsat skal betale deres løn. 

Derfor er det noget man bør forebygge. Det kan ske med forskellige tiltag. Man kan fx vælge at købe en mosvæg til kontoret, da det kan have positive indvirkninger på arbejdsmiljøet.

Skab et grønt arbejdsmiljø med en mosvæg

Som nævnt i forrige afsnit, kan man købe en mosvæg eller flere til sit kontor for at øge trivslen. En mosvæg er nemlig en kreativ tilføjelse til kontoret, og det kan medføre nogle praktiske fordele. Det medfører fx akustiske forbedringer og gør kontoret grønnere at se på. De akustiske forbedrer medfører mindre støj på kontoret, og det kan derfor have en positiv indvirkning på arbejdsmiljøet. Derudover kan de grønne farver også påvirke arbejdsmiljøet positivt, da man skaber et grønt og positivt arbejdsmiljø. 

3 grunde til at købe en mosvæg: 

  • Skaber et grønt arbejdsmiljø 
  • Giver akustiske forbedringer
  • Kan forbedre arbejdsmiljøet