Smukt design museum i København

Oplev design museum og meget mere i København

Danmark er et land fyldt med spændende turistattraktioner. Det kan derfor sagtens betale sig at holde sommerferie i Danmark, hvis man altså ikke har oplevet tingene før. Der er en masse muligheder i flere forskellige byer. De 2 byer der tiltrækker flest turister må nok siges at være Århus og København. Her er der mulighed for at tage i zoo, besøge design museum og meget mere. Læs med her og lær meget mere om de 2 bye

Besøg fx design museum i København 

København er Danmarks største by og har over 600000 indbyggere. De har en masse forskellige ting at byde på hvad end man er til dyr, sport eller kulturelle oplevelser. 

Hvis man fx er til dyr, kan man tage en tur i København zoo. Den er beliggende på Frederiksberg, fylder 11 hektar og er en af Europas aller ældste zoologiske haver. 

Er man derimod til sport, er der også flere forskellige ting, som man kan vælge at besøge. En af de mest oplagte må siges at være Parken. Parken er et fodboldstadion, hvor FC København spiller, når de er på hjemmebane. Stadionet blev indviet i år 1991 og kan i alt rumme omkring 38000 tilskuere. 

Til sidst er der også noget for dem, der godt kan lidt kulturelle oplevelser. Her kan man fx vælge at tage på design museum, der ligger på Bredgade i København. Det er et design museum, der blev grundlagt i år 1890 og viser både dansk og internationalt kunst.

Oplev forskellige kulturer på design museum

Besøg fx Den Gamly By i Århus

Århus byder ligeledes på en masse forskellige seværdigheder. Først og fremmest er det muligt at besøge Den Gamle By. Den Gamle By ligger i midten af Århus og er verdens første frilandsmuseum. Derudover kan man også vælge at tage en tur i Tivoli Friheden, der åbnede for første gang i år 1958. Til sidst kan man også vælge at besøge Aros, som er et kunstmuseum, der er beliggende i midten af Århus. 

Derfor bør du holde ferie i Danmark

Der er altså en masse forskellige ting, som man kan opleve i henholdsvis København og Århus. Der er nemlig noget for enhver smag. Det kan altså sagtens lade sig gøre at holde ferie hjemme i Danmark, da der er en masse ting at opleve. 

3 grunde til at holde ferie i København eller Århus: 

  • En masse seværdigheder som fx design museum
  • Noget for enhver smag
  • Fri for at flyve eller køre langt væk